Informatie

Beste atleten, trainers, ouders/verzorgers.

Deze informatie is bedoeld om jullie alvast een beetje bekend te maken met deze wedstrijd.

Op zondag 30 juni 2019 organiseert de regio Dordrecht bij AV Typhoon in Gorinchem de jaarlijks terugkerende 5-regio ontmoeting.

Dit is een leuke wedstrijd waarbij atleten van 5 verschillende regio’s het tegen elkaar opnemen. De regio’s Zeeland, Zuid-Holland-Midden, Dordrecht, Rijnmond en West-Brabant strijden om de wisselbeker. Elk jaar is deze wedstrijd in een andere regio.

Voor deze wedstrijd zullen de pupillen en C/D junioren net als voorgaande jaren geselecteerd worden, niet iedereen kan hier zomaar voor inschrijven.

Selectiemogelijkheden:
- Voor de pupillen zullen de eerste twee competitie wedstrijden de selectiewedstrijden zijn. De beste vijf atleten per categorie zullen geselecteerd worden op de meerkamp punten. (De punten van de twee wedstrijden worden niet bij elkaar opgeteld).
- Voor de junioren hebben we gemeend om de selectie breder te doen.
- Als selectiewedstrijden gelden de competitiewedstrijden van 6 april en 25 mei (waar de coördinator zelf naar kijkt), daarnaast is er de mogelijkheid om zelf prestaties aan te melden via de website of mail.
- Aanmelden van prestaties kan rechtstreeks via ons of via de contactpersoon van je vereniging. Dit kan tot 22 mei.

De juiste selectie criteria, route beschrijvingen, uitslagen, selectie en andere informatie is te vinden op deze website: 5regio.spado.nl. Na de eerste competitie wedstrijden zal deze site zeer regelmatig bijgewerkt worden. Kijk regelmatig op selectie 2019 om te zien of je er bij staat.

Belangrijk om te weten voor de atleten/trainers/ouders:
- Mocht je geselecteerd zijn, meld je dan zo snel mogelijk aan (of af) via de site of via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
- Ook als je niet mee doet is het voor ons fijn om dit zo snel mogelijk te weten zodat we een andere atleet kunnen benaderen. Wacht hier niet mee tot het laatste moment (2 juni), want hierna gaan we zelf atleten benaderen om de selectie snel rond te krijgen.
- Als je je aangemeld heb krijg je altijd van één van de coördinatoren een bevestiging via de mail teruggestuurd.
- Dit jaar gaan we niet met een bus.

Elke geselecteerde atleet krijgt na de aanmelding nog aanvullende informatie toegestuurd.

Vriendelijke en sportieve groeten namens de interregio coördinatoren voor regio 12,

Nicolette Jansen, Fred van Eekeren en Bart Langenberg